Lerchesgade 31, th., 5000 Odense C
93961343
kontakt@psykologravnmark.dk

EN GOD PSYKOLOG

Psykolog i Odense

LEDER DU EFTER EN GOD PSYKOLOG I ODENSE?

Jeg er psykolog i Odense og jeg er en god psykolog – for mange. Men ikke for alle!

Googler du “psykolog i Odense” dukker der mange valgmuligheder op. Når man har det svært kan alt andet, end at vælge den første og den bedste (der har tid), være uoverskueligt.

Og det er enormt ærgerligt, fordi dit valg af psykolog er vigtigt. Det skal være en god psykolog – for dig!

HVAD ER EN GOD PSYKOLOG?

En god psykolog er en, der er god for netop DIG. Det vil sige: en psykolog, hvis metoder og måde at være på, harmonerer godt med dig og din personlighed.

Måske kender du selv til følgende..

Du får anbefalet en restaurant eller et produkt af én du kender. Vedkommende roser det i høje toner. Men når du så selv prøver det, så får du en skidt oplevelse.

Sådan kan det også være med psykologer. Fordi din kæreste, hustru, mand, kollega, veninde (osv.) har haft gavn af et forløb hos en bestemt psykolog, er det jo ikke en garanti for at forløbet giver dig det samme.

HVORDAN FINDER MAN EN GOD PSYKOLOG?

Herunder finder du 4 råd til at finde en god psykolog:

1) Besøg psykologens hjemmeside og læs både OM MIG-siden og andre tekster på hjemmesiden. Ofte får du allerede ved at læse det skrevne sprog, en fornemmelse af om I er det rette match.

Overvejer du et forløb hos mig, kan du starte med at læse mere om mig her

2) Profilbilledet af psykologen kan også være et fint udgangspunkt. Ligner det en person, du kan have tillid til?

3) Læs om metoden eller eksempler på hvordan psykologen arbejder. Matcher det med dine præferencer? Er du fx meget visuel, er det ofte meget meningsfuldt, hvis psykologen anvender billeder og metaforer. Det gør jeg ofte selv i mit arbejde med klienter.

4) Tag kontakt på mail eller over telefon. Ofte får du allerede her en fornemmelse af om I har god kemi eller taler i munden på hinanden.

Kontakt mig ved at klikke her.