Ørbækvej 101, 5220 Odense SØ
93961343
kontakt@psykologravnmark.dk

INDIVIDUEL TERAPI

Psykolog i Odense

PSYKOLOGHJÆLP I ODENSE (eller ONLINE via video)

I løbet af livet oplever vi alle at have svære perioder. Nogle gange kommer vi videre ved egen hjælp, eller med hjælp fra vores nærmeste – vores venner og familie.

Andre gange er det som om, at det, der tidligere hjalp, ikke længere er hjælpsomt.

Det kan føles som om man sidder fast!

Billedligt, kan det føles som om man sidder alene i en båd, midt ude på et oprørt hav. Det er mørk nat, bølgerne går højt og man sidder der, helt alene, og prøver på at holde fast, så godt som man kan. Det føles umuligt at orientere sig, og finde ud af hvad man skal gøre.

Og ikke mindst, hvor man skal forsøge at styre båden hen.

Måske er du ligenu ramt af en massiv tristhed og har svært ved at finde mening med ting, der tidligere betød noget for dig?

Måske er bekymringer eller følelsen af angst og uro begyndt at fylde mere end godt er?

Måske længes du efter at kunne slappe rigtigt af og føle ægte, mave-boblende glæde igen?

Når hjælpen fra ens nærmeste ikke rækker, kan man komme til at føle sig ensom og alene med smerten.

I de tilfælde kan det være relevant at opsøge hjælp fra en psykolog. Udover at det kan være rart at tale med en professionel, der ikke kender din historie, din familie og dine venner, kan en psykolog give dig konkrete redskaber til at tackle det, der er svært.

At opsøge en psykolog, giver dig samtidig et fortroligt rum, hvor du kan være, præcis som du er. Her bliver du lyttet til med nærvær, og du og dine behov er i centrum.

KONTAKT:

Mit navn er Anne Mette og jeg er autoriseret psykolog i Odense. Jeg har fysisk klinik centralt placeret i Odense C, tæt på Storms Pakhus.

Send mig gerne en mail ved spørgsmål eller ønske om tidsbestilling på: kontakt@psykologravnmark.dk

Du kan også ringe, lægge en besked, eller sende mig en SMS på 93961343.

BEHANDLINGSOMRÅDER

Jeg har efterhånden mange års erfaring med individuel terapi og har behandlet en lang række problemstillinger, med udgangspunkt i kognitiv terapi.

Det drejer sig fx om:

– Depression​ (For mild og moderat depression er kognitiv terapi, fx hos en psykolog, ofte meget effektivt. Svær depression behandles normalt i psykiatrien. Sværhedsgraden af en depression testes normalt hos egen læge.)


Stress og udbrændthed​ (Særligt arbejdsrelateret stress, men også stressreaktioner forårsaget af fx svære relationer og familieforhold eller sygdom.)


– Angstlidelser​ (Jeg har erfaring med at behandle mange forskellige angstlidelser. Fx: OCD, panikangst, angst for at flyve, fobier og generaliseret angst.)


– Vredesproblematikker​ (Når jeg arbejder med vrede, viser der sig altid at ligge andre og sværere følelser bag vreden. Disse følelser skal håndteres for at få styr på vreden.)


– Personlig udvikling​ (Kan omhandle kriser i ægteskabet, i arbejdslivet eller personligt. Nogle gange er der behov for at få kigget livet efter i sømmene, fx når børnene er flyttet hjemmefra eller hvis du fornemmer at der skal ske noget nyt i dit liv, men er i tvivl om hvilken vej du skal gå.)


– Sorg og tab (Ofte i forbindelse med dødsfald, mistet arbejde eller ved funktionsnedsættelser.)


– Problemer i parforholdet​ (Temaer for parterapi er ofte for mange skænderier, for lidt omsorg og kærlighed eller at den ene har ønsket at ende forholdet.)


– Lavt selvværd (Ofte er sværere og selvkritiske tanker årsagen til, at du ikke får gjort det, du gerne vil – og det, der er vigtigt for dig.)

EKSEMPLER PÅ HVORDAN JEG ARBEJDER..

Som eksempler på hvordan vi kan arbejde, følger her en beskrivelse af hvordan kognitiv behandling af hhv. depression, stress og angst kan se ud hos mig.

Forløbet tilrettelægges dog altid efter dig, netop din sitation og dine ønsker.

Læs om behandling af depression HER

Læs om behandling af stress HER

Læs om behandling af angst HER

DU KAN LÆSE MERE OM MULIGHEDEN FOR ONLINE TERAPI VED AT KLIKKE HER..

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at klikke her , for at høre om et forløb hos mig i Odense eller ONLINE, kan være relevant for dig.