Lerchesgade 31, th., 5000 Odense C
93961343
kontakt@psykologravnmark.dk

INDIVIDUEL TERAPI

SØGER DU KOGNITIV PSYKOLOG I ODENSE?

Jeg er autoriseret psykolog og arbejder med kognitiv terapi i Odense. Jeg har fysisk klinik centralt placeret i Odense C, men tilbyder også terapi ONLINE.

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at klikke HER ←

MINE BEHANDLINGSOMRÅDER

Jeg har efterhånden mange års erfaring med individuel terapi og har behandlet en lang række problemstillinger, med udgangspunkt i kognitiv terapi.

Det drejer sig fx om:

– Depression​ (For mild og moderat depression er kognitiv terapi, fx hos en psykolog, ofte meget effektivt. Svær depression behandles normalt i psykiatrien. Sværhedsgraden af en depression testes normalt hos egen læge.)


Stress og udbrændthed​ (Særligt arbejdsrelateret stress, men også stressreaktioner forårsaget af fx svære relationer og familieforhold eller sygdom.)


– Angstlidelser​ (Jeg har erfaring med at behandle mange forskellige angstlidelser. Fx: OCD, panikangst, angst for at flyve, fobier og generaliseret angst.)


– Vredesproblematikker​ (Når jeg arbejder med vrede, viser det sig altid at der ligger andre og sværere følelser bag vreden. Disse følelser skal håndteres for at få styr på vreden.)


– Personlig udvikling​ (Kan omhandle kriser i ægteskabet, i arbejdslivet eller personligt. Nogle gange er der behov for at få kigget livet efter i sømmene, fx når børnene er flyttet hjemmefra eller hvis du fornemmer at der skal ske noget nyt i dit liv, men er i tvivl om hvilken vej du skal gå.)


– Sorg og tab (Ofte i forbindelse med dødsfald, mistet arbejde eller ved funktionsnedsættelser.)


– Problemer i parforholdet​ (Temaer for parterapi er ofte for mange skænderier, for lidt omsorg og kærlighed eller at den ene har ønsket at ende forholdet.)


– Lavt selvværd (Ofte er sværere og selvkritiske tanker årsagen til, at du ikke får gjort det, du gerne vil – og det, der er vigtigt for dig.)

EKSEMPLER PÅ HVORDAN JEG BEHANDLER..

Som eksempler på hvordan vi kan arbejde, følger her en beskrivelse af hvordan kognitiv behandling af hhv. depression, stress og angst kan se ud hos mig.

Læs om behandling af depression HER

Læs om behandling af stress HER

Læs om behandling af angst HER

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at klikke her , for at høre om et forløb hos mig i Odense eller ONLINE, kan være relevant for dig.