Ørbækvej 101, 5220 Odense SØ
93961343
kontakt@psykologravnmark.dk

PARTERAPI

Psykolog i Odense

SØGER I PARTERAPI I ODENSE?

Jeg er psykolog i Odense og tilbyder parterapi med afsæt i kognitiv terapi (ACT). Jeg tilbyder også ONLINE terapi, men parterapi finder sted i min fysiske klinik i Odense C.

Herunder kan I læse mere om hvordan jeg arbejder, for at få en idé om vi er det rette match.

Par opsøger terapi af mange forskellige årsager. Nogle bruger det som et slags “partjek” på samme måde som når man kører bilen til service. Andre kommer fordi tosomheden måske er druknet i praktik eller fordi skænderier og kritik er begyndt at fylde mere end omsorg og kærlighed.

SÅDAN ARBEJDER JEG MED PARTERAPI

Når jeg arbejder med jer, som par, tager jeg afsæt i metoden Acceptance and Commitment Therapy.

Det gør jeg, fordi jeg oplever at det er meget meningsfuldt at arbejde med værdier – individuelle og fælles – når det kommer til parterapi. Værdierne sætter nemlig en retning for jeres videre færd sammen.

Det bliver klart hvad det er, I hver især savner og længes efter. Uanset om det er bedre kommunikation eller mere omsorg, ømhed og nærvær.

Det terapeutiske arbejde omhandler herefter, at finde de rigtige redskaber til at håndtere de forhindringer og barrierer som I uundgåeligt vil møde, når I begynder at handle på jeres værdier.

Jeg bruger meget ofte billeder og metaforer i terapien. Den feedback jeg får fra mine klienter er, at det giver rigtig god mening og giver parret en nem reference derhjemme. Fx: en selverkendelse til partneren: “Nu graver jeg vist lig op igen”.

Hvis I finder mening i ovenstående, er I meget velkommen til at kontakte mig her Jeg vil desuden anbefale jer at læse mere om mig ved at klikke HER←. Det er nemlig vigtigt, at I begge har en god mavefornemmelse omkring den psykolog, I vælger til parterapi.