Ørbækvej 101, 5220 Odense SØ
93961343
kontakt@psykologravnmark.dk

PRISER PÅ PSYKOLOG

Psykolog i Odense

HVAD KOSTER EN PSYKOLOG I ODENSE?

Priser på psykologsamtaler kan variere meget fra psykolog til psykolog, men også fra by til by. Generelt er det sådan at timeprisen er højere i København end den er i fx Odense.

De fleste psykologer i Odense har en timepris, for individuelle konsultationer, der ligger på mellem 900 og 1100kr. Prisen gælder for dig, der ikke har en henvisning fra lægen. Til gengæld er ventetiden ofte meget kortere (Læs mere om ventetid til psykolog HER←)





PRISER HOS MIG I ODENSE – OG ONLINE

Hvis du ønsker psykologsamtaler i Odense eller ONLINE hos mig, er en session = 1050kr for individuel terapi i 2019. Jeg kan tilbyde tid inden for 1-2uger.

Kontakt mig for tidsbestilling ved at klikke her





TILSKUD TIL PSYKOLOG

Er du medlem af Sygesikring Danmark giver de et tilskud på 300kr pr. session. På den måde koster en psykologtime hos mig 700kr (og 750kr efter 1/2-2022).

Sygesikring Danmark giver tilskud hos alle autoriserede psykologer.





GÅ TIL PSYKOLOG MED RABAT

Hvis dine midler er små, og du ikke kan vente på tid med lægehenvisning (eller hvis din problematik ikke hører til, under de kategorier, der udløser en lægehenvisning) er det ofte muligt at få en tid hos en psykologpraktikant.

Hos de større psykologklinikker er det, for det meste, en mulighed at booke en tid hos en psykolog-praktikant til 200-300kr i timen. Han eller hun er ofte på sidste år af kandidatuddannelsen og tilbyder terapi til nedsat pris. Praktikanten vil i praktikperioden, og derfor under jeres forløb, modtage supervision hos en erfaren, autoriseret psykolog.

Det er desværre ikke muligt at få tid hos en praktikant hos mig.





HVORFOR ER DET SÅ DYRT AT GÅ TIL PSYKOLOG?

De høje priser hos psykologer (i Odense og resten af landet) skyldes dels af der, udover selve samtalen, er indregnet tid til forberedelse og journalskrivning. Dansk Psykolog Forening beregner at hver klientsession (inklusiv forberedelse, samtale og journalskrivning) tager 2 klokketimer.

En fuldtids arbejdsuge for en psykolog er derfor ikke 37 klientsamtaler. For privatpraktiserende er det snarere omkring 18 timers klientsamtale pr. uge. Nogle psykologer tager lidt flere og andre lidt færre.





VALUE FOR MONEY

1050kr (og 700kr for den sags skyld) er, for de fleste, virkelig mange penge at betale!

Når jeg selv modtager supervision koster det 1300kr i timen. Og selvom jeg kan trække udgiften fra i min virksomhed, er det stadig en stor post. Gavnede det ikke både mine klienter og mig selv, ville jeg heller ikke bruge penge på det.

Af samme grund er det, at gå til psykolog hos mig, ikke en times “hyggesnak”. Det er helt afgørende, at vi får arbejdet med præcis det, som du gerne vil – så du oplever at samtalerne er givtige.

Overvejer du et forløb hos mig, kan du læse mere om mig her