Ørbækvej 101, 5220 Odense SØ
93961343
kontakt@psykologravnmark.dk

OM MIG

Psykolog i Odense

OM PSYKOLOG ANNE METTE

Mit navn er Anne Mette Hvidtfeldt Ravnmark og jeg er psykolog i Odense.

Jeg er autoriseret af Psykolognævnet og uddannet psykolog fra Aalborg Universitet i 2014. Jeg har arbejdet med terapi, i privat praksis i Odense, siden endt uddannelse.

Jeg har svært ved at forestille mig et mere meningsfuldt arbejde! Hver arbejdsdag føler jeg mig enormt priviligeret over, at jeg får lov til at være vidne til mennesker, der genfinder livsglæden og en større mening i tilværelsen.

Når du kommer til mig (ONLINE ← eller i min klinik i Odense), er det mit ønske at du vil føle dig velkommen og taget godt i mod.

Som psykolog oplever jeg relationen som et vigtigt fundament for terapien. Jeg ser terapi som et samarbejde, der bygger på nærvær, omsorg og respekt. Derfor har jeg et stort fokus på, at få skabt en tillidsfuld relation mellem os.

KOGNITIV TERAPI

Metodemæssigt arbejder jeg med kognitiv terapi – og er primært inspireret af Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Jeg oplever at det er en effektiv metode til mange forskellige problematikker.

​ACT er en vej til at slippe kampen med de svære tanker og følelser, der har det med at spænde ben for os, så vi ikke får gjort det vi ønsker og drømmer om.

I terapien arbejdes der altid hen imod effektive og gavnlige måder at håndtere de aktuelle udfordringer på, samt en større forståelse og nye perspektiver på problemstillingen.

Jeg har erfaring med at behandle en bred vifte af problemstillinger, blandt andet:

Ønsker du at booke tid hos mig, er du meget velkommen til at kontakte mig HER ←

PRIVAT

Privat er jeg bosiddende på landet tæt på Odense og gift med Rasmus.

Sammen har vi to piger fra hhv. ’16 og ’19.

 

HOLISTISK BEHANDLING

Som psykolog kigger jeg gerne på det hele menneske og tager højde for hvordan psyke, kost og livsstil hænger sammen. I dag ved vi fx at der kan være sammenhæng mellem udviklingen af angst og depression – og den måde vi lever og spiser på.

Interesserer du dig for sammenhængen mellem kost, krop og psyke, vil jeg anbefale dig at besøge min anden hjemmeside: www.kostpsykologen.dk